30 day vegan challenge

Vegan worden? Ga de uitdaging aan: 30 dagen plantaardig eten. Wees gewaarschuwd: je wil misschien nooit meer terug!

Zin in een challenge?

Gedurende 30 dagen ga je de uitdaging aan om plantaardig te eten. Iets voor jou? Of je nu omnivoor, flexitariër, vegetariër, of al vegan bent, lees verder om te kijken hoe de challenge je kan helpen:

Je hebt wel eens last van de volgende symptomen

Hoofdpijn of migraine, onzuivere huid, spijsverteringsklachten, cravings,slaapproblemen, brain fog, weinig energie, neerslachtig.

Herken jij jezelf hierin?

Je staat ervoor open om meer te leren over een plant-based lifestyle en wil graag een gezondere, meer energieke versie van jezelf worden. Bovendien wil je graag vrij zijn van kwaaltjes waar je op dit moment last van hebt, en je wil tegelijk iets goeds doen voor de planeet.

Hoe het werkt

Dit gebeurt er wanneer je beslist om deel te nemen aan de 30 day vegan challenge: nadat je het contactformulier hebt ingevuld met de mededeling 'ik ga de uitdaging aan!', krijg je, na ontvangst van de deelnameprijs van € 39, een plantbased voedingsschema toegestuurd. Dit schema bevat tal van plantaardige opties en handige tips die je vandaag nog kan beginnen toepassen in jouw levensstijl!

Wil je een specifiek doel bereiken?

Dan is Veganproof Plantbased Coaching misschien iets voor jou! Je krijgt een voedingsschema aangepast aan jouw persoonlijke doelstellingen, met wekelijkse begeleiding en feedback.

Waarom plantaardig?

Door minder te kiezen voor dierlijke voeding en meer voor plantaardige voeding doe je heel veel goeds:

  • Voor je gezondheid
  • Voor het milieu
  • Voor de dieren

Tarieven

Het volgende tarief geldt voor de 30 day vegan challenge:

  • Kostprijs: € 39