Scholen en bedrijven

Een les Pilates, workshop plantaardige voeding of mindset workshop in jouw bedrijf of school? Ontdek hier de mogelijkheden.

Pilates en yoga

Waarom Pilates of yoga in mijn bedrijf of school? Pilates zorgt voor een sterke core en een gezonde houding. Je traint je belangrijkste spieren en maakt ze tegelijk leniger. Ook zorgt Pilates voor een ontspannen lichaam en geest. 

Yoga draagt bij aan een gezonde houding en werkt spanningsverlichtend op de spieren. Er is aandacht voor ademhaling en tot rust komen. Er is een korte geleide meditatie inbegrepen indien gewenst.


Vegan workshop

Vegan eten: hoe begin je eraan? Wat zijn simpele recepten? Hoe ga je stap voor stap te werk om gezond en evenwichtig te eten als veganist? Welke voedingsmiddelen bevatten wat je nodig hebt? Hoe ga je te werk in de supermarkt? Hoe maak je een snelle en gezonde plantaardige lunch klaar voor op het werk of op school? Ontdek wat jij kan doen met je school of bedrijf om in te zetten op plantaardig en hoe je hiermee de gezondheid van werknemers en leerlingen een duwtje in de rug kan geven.

Aanbod

Pilates & yoga

Jolien Bruyninckx is al meer dan  8 jaar gediplomeerd lesgeefster. Pilates en yoga kan op ieder niveau gegeven worden, rekening houdend met blessures en specifieke doelstellingen.

Vegan workshop

Ontdek alles wat je ooit wou weten maar nooit durfde te vragen over veganisme. Via meteen bruikbare tips eet jij in no-time plantaardiger!

Mindset workshop

Vanuit haar eigen ervaring vertelt Jolien Bruyninckx hoe je de eerste symptomen van burn-out kan herkennen en aanpakken, en hoe je tegelijk aandacht hebt voor hoogsensitiviteit. Aan de hand van praktische, individuele oefeningen kom je tot zinvolle inzichten om nog sterker in het leven te staan.