Pilates & personal training

Krachttraining voor beginners

1 op 1 training

Je wil graag beginnen met krachttraining, maar je vindt het allemaal wat te intimiderend om in de gym tussen die spierbundels te gaan staan? Precies daarom komen heel veel vrouwen naar mij: bij mij in de homegym kan je tussen 4 muren in een vertrouwde omgeving trainen. Je leert alle basistechnieken die je nodig hebt om op een veilige, gezonde en zinvolle manier aan krachttraining te doen, rekening houdend met jouw persoonlijke doelen en aandachtspunten. Een 1 op 1 sessie duurt 1u. Dit uur is volledig van jou! Ik zal er alles aan doen om jou te helpen een sterkere, fittere versie van jezelf te laten worden. In no time sta jij in de gym tussen die andere spierbundels alsof je nooit iets anders gedaan hebt!

Praktische info
Een 1 op 1 sessie krachttraining voor beginners duurt 60 minuten.
Kostprijs: €39/sessie – €350/10 beurten

Inschrijven kan via jolienbrx@gmail.com of via het contactformulier

Wanneer
Je kan de lessen inplannen op een moment dat voor jou het beste past: iedere weekdag van 9u tot 17u. Andere momenten kunnen steeds besproken worden.

Locatie 
De lessen vinden plaats in mijn eigen homegym in Alken. Je hebt dus geen fitnessabonnement nodig! Maak gerust een afspraak om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

 

Pilates

Groepslessen

De groepslessen Pilates (van beginner tot gevorderd) vinden plaats in Alken, iedere maandag, dinsdag en donderdag om 18.45u en 20u.

Om 20u op donderdag is er yoga voor beginners.

Kostprijs: 7 euro per les, 65 euro voor 10 beurten.

Mail naar jolienbrx@gmail.com voor meer info, of vul het contactformulier in.

Koken

Vegan kookworkshops

Hou deze pagina in de gaten voor toekomstige kookworkshops!

Vegan workshop in jouw bedrijf? Mail naar jolienbrx@gmail.com of vul het contactformulier in.